Ben je op zoek naar een makkelijke maaltijd die je eigenlijk binnen 10 tot 15 minuten op tafel kan zetten? Deze tagliatelle met vis is zo klaar en smaakt verrukkelijk.
De makkelijke maaltijd
Deze tagliatelle met vis is zo gemaakt. Wat heb je er voor nodig:
Tagliatelle met vis
Ingrediënten
- 200 gram Knoflookgarnalen
- 350 gram Pangasiusfilet met kerrie (lidl)
- 200 gram Tagliatelli
- 150 ml Haverroom
- 1 theelepel Paprikapoeder
- 1 theelepel Kerriepoeder
Instructies
- Zet een pan heet water op en kook de pasta
- Bak ondertussen de pangasiusfilet bruin
- Als je de pangasiusfilet omdraait kan je de garnalen toevoegen. Deze hoeven namelijk niet heel erg lang gebakken te worden.
- Maak met een spatel de pangasiusfilet kleiner. Als deze goed gaar is kan je heel erg makkelijk de vis in kleine stukjes verdelen.
- Na 8 minuten is je pasta klaar. Giet deze af en doe deze bij de vis in de pan.
- Giet de kookroom bij het gerecht. Ben je erg dol op room dan kan je desnoods het hele pakje van 200 ml toevoegen. Je krijgt dan een nog romigere pasta
- Voeg de theelepel paprikapoeder en kerriepoeder toe aan het gerecht. Kruid eventueel met extra knoflook. Maak de saus af door zout en peper naar smaak toe te voegen.
Dit gerecht is echt een ideale makkelijke maaltijd voor de avonden waarop je geen zin hebt om te koken. Of avonden waarop iedereen een afspraak lijkt te hebben. Wij hebben dit vaak op dinsdag en donderdag. Dan sporten de kinderen of ze zijn aan het werk. Dit zijn avonden waarbij iedereen op verschillende tijdstippen thuiskomt en we tussendoor ook nog vaak wegmoeten om een van de kinderen op te halen van hun sportclub. Deze maaltijd past prima op deze avonden. Alles is al kant en klaar. Je hoeft het alleen nog maar in de pan te doen. Normaal zou ik graag zelf de vis kruiden maar soms moeten we het onszelf gewoon even makkelijk maken. En zeker voor een gezin waar altijd rekening gehouden moet worden met o.a. een lactosevrij dieet is een makkelijke maaltijd als deze erg welkom.