Ga terug
Tagliatelle-met-vis

Tagliatelle met vis

Binnen 10 minuten een heerlijk makkelijke maaltijd op tafel.
Bereidingstijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
Porties 2 personen

Ingrediƫnten
  

  • 200 gram Knoflookgarnalen
  • 350 gram Pangasiusfilet met kerrie (lidl)
  • 200 gram Tagliatelli
  • 150 ml Haverroom
  • 1 theelepel Paprikapoeder
  • 1 theelepel Kerriepoeder

Instructies
 

  • Zet een pan heet water op en kook de pasta
  • Bak ondertussen de pangasiusfilet bruin
  • Als je de pangasiusfilet omdraait kan je de garnalen toevoegen. Deze hoeven namelijk niet heel erg lang gebakken te worden.
  • Maak met een spatel de pangasiusfilet kleiner. Als deze goed gaar is kan je heel erg makkelijk de vis in kleine stukjes verdelen.
  • Na 8 minuten is je pasta klaar. Giet deze af en doe deze bij de vis in de pan.
  • Giet de kookroom bij het gerecht. Ben je erg dol op room dan kan je desnoods het hele pakje van 200 ml toevoegen. Je krijgt dan een nog romigere pasta
  • Voeg de theelepel paprikapoeder en kerriepoeder toe aan het gerecht. Kruid eventueel met extra knoflook. Maak de saus af door zout en peper naar smaak toe te voegen.
Trefwoord Lactosevrij