Tagliatelle met vis
Binnen 10 minuten een heerlijk makkelijke maaltijd op tafel.
Bereidingstijd 10 minuten min
Gang Hoofdgerecht
Keuken Italiaans
- 200 gram Knoflookgarnalen
- 350 gram Pangasiusfilet met kerrie (lidl)
- 200 gram Tagliatelli
- 150 ml Haverroom
- 1 theelepel Paprikapoeder
- 1 theelepel Kerriepoeder
Zet een pan heet water op en kook de pasta
Bak ondertussen de pangasiusfilet bruin
Als je de pangasiusfilet omdraait kan je de garnalen toevoegen. Deze hoeven namelijk niet heel erg lang gebakken te worden.
Maak met een spatel de pangasiusfilet kleiner. Als deze goed gaar is kan je heel erg makkelijk de vis in kleine stukjes verdelen.
Na 8 minuten is je pasta klaar. Giet deze af en doe deze bij de vis in de pan.
Giet de kookroom bij het gerecht. Ben je erg dol op room dan kan je desnoods het hele pakje van 200 ml toevoegen. Je krijgt dan een nog romigere pasta
Voeg de theelepel paprikapoeder en kerriepoeder toe aan het gerecht. Kruid eventueel met extra knoflook. Maak de saus af door zout en peper naar smaak toe te voegen.